Decopanel
Decopanel News  
  Decopanel Stone, Decopanel Nature  
     
 

Decopanel Nature

Decopanel Stone

Dnešnými novinami pokračujeme v predstavovaní materiálov Decopanel. V minulom čísle ste sa mohli dozvedieť viac o materiáli Decopanel Stone. Dnes Vám predstavíme Decopanel Nature.

Kúsok prírody len pre vás

Decopanel Stone - DPS-2003Prírodné materiály ako trávy, listy, lastúry, bambusy či dokonca textílie zaliate do odolného polykarbonátu, dávajú tušiť, že materiály Decopane Nature sú výnimočným dizajnovým interiérovým prvkom. Spája sa v nich krása, praktickosť a trvácnosť. Sú jedinečným doplnkom pre vašu kuchyňu, kúpelňu, či ako výplň dverí alebo paravan. Svoje využitie nájde aj v reštauráciach, hoteloch, butikoch, kancelárskych priestoroch, alebo ako zaujímavý svetlík, či iný svetelný prvok.

Decopanel Stone - DPS-2003Keď interiér ožije

Decopanel Nature prinesie do vašej kancelárie, obchodu, bytu či iného priestoru nádych prírody a oživí miestnosť svojimi farbami a vzhľadom. Svojimi vlastnosťami je taktiež vhodný do vlhkých prostredí ako sú kúpeľne, sprchovacie kúty, alebo kuchyne. Je ľahko umývateľný a odolný voči poškodeniu.

Vlastnosti Decopanel Nature

Decopanel Nature sa vyznačuje vysokou trvanlivosťou, odolnosťou voči vode, výkyvom tepla a dlhou životnosťou. Je odolný voči sálavému teplu až do 80° C a vriacej vode. Vyliata káva, kečup či čaj nepoškodí ani nezašpiní tento materiál. Stačí ho jednoducho pretrieť vlhkou handrou a je opäť čistý. Taktiež ohorky cigariet nespôsobia poškodenie povrchu. Navyše je použitá matná povrchová úprava (tzv. pieskovanie), čím sa zníži riziko poškriabania povrchu.

Spôsoby uchytenia

Uchytenie Decopanel Nature je možné viacerými spôsobmi ako sú bodové uchytenie, závesné uchytenie, uchytenie do vitríny alebo do rámu. Decopanel Nature je možné podsvietiť a tým získať ďalšie zaujímavé efekty.

Decopanel Stone

Viac o vlastnostiach materiálov Decopanel Nature sa dozviete na našej webovej stránke.

 
Opýtať sa na cenu
     
 

Kontakty

ISPA Prešov, s.r.o.
Kuzmányho 5
080 01 Prešov, Slovakia
Tel.: +421 (0) 51 489 1047
Fax: +421 (0) 51 489 1048
E-mail: info@decopanel.sk
Web: www.decopanel.sk

 
     
  Staň sa fanúšikom Decopanel na Facebooku  
     
  Sleduj nás na Twitteri  
 
         

Ak sa chcete dovedieť viac o materiáloch Decopanel pre interiérový dizajn navštívte našu stránku:

  www.decopanel.sk