Decopanel
Decopanel News  
  Decopanel Stone, Decopanel Nature  
     
 

Decopanel Stone

Decopanel Stone

V minulých emailových novinách sme Vám predstavili značku Decopanel a nové moderné materiály Decopanel Stone a Decopanel Nature. Dnes by sme Vám radi podrobnejšie predstavili materiál Decopanel Stone.

Farby prírody

Decopanel Stone - DPS-2003Pestrá paleta prírodných farieb materiálov Decopanel Stone je veľmi estetickým doplnkom v interiérovom dizajne. Ak k tomu pridáme rôznu farebnosť živice, v ktorej sú kameňe zaliate, dostávame ďalšie kombinácií pre zladenie práve s vaším interiérom. Prírodný materiál (kúsky mramoru alebo riečneho štrku) navodzuje príjemnú atmosféru a pocit spojenia s prírodou. Pôsobí ale tiež veľmi reprezentatívne a luxusne. Možnosť podsvietiť materiál iba zvyšuje jeho flexibilitu využitia.

Decopanel Stone - DPS-2003Materiál pre vlhké prostredia

Materiály Decopanel Stone sú svojimi vlastnosťami predurčené do priestorov s vyššou vlhkosťou vzduchu. Vyberaný, ručne triedený štrk tej navyššej kvality, zaliatý v živici dodá lesk dokonalosti vašej kúpeľni, sprche, saune či wellness. Samozrejme je vhodný aj do kuchýň, reštaurácií či barov.

Vlastnosti Decopanel Stone

Decopanel Stone sa vyznačuje vysokou trvanlivosťou, odolnosťou voči vode, výkyvom tepla a dlhou životnosťou. Je odolný voči sálavému teplu až do 80° C a vriacej vode. Vyliata káva, kečup či čaj nepoškodí ani nezašpiní tento materiál. Stačí ho jednoducho pretrieť vlhkou handrou a je opäť čistý. Taktiež ohorky cigariet nespôsobia poškodenie povrchu.

Ak je navyše použitá matná povrchová úprava (tzv. pieskovanie), zníži sa riziko poškriabania povrchu a je tiež vhodná na podlahy a schody v interiéri.

Spôsoby uchytenia, spájania a hranovania

Uchytenie Decopanel Stone je možné viacerými spôsobmi ako sú bodové uchytenie, zapustenie, či utesnenie silikónom. Decopanel Stone je možné podsvietiť.

Decopanel Stone

Dosky materiálov Decopanel Stone a Decopanel Nature je možné spájať kolmo na seba pod uhlom 90° a hranovať podľa požiadaviek.

Spájanie materiálov Decopanel Stone      Hranovanie materiálov Decopanel Stone

Viac o vlastnostiach materiálov Decopanel Stone sa dozviete na našej webovej stránke.

 
Opýtať sa na cenu
     
 

Kontakty

ISPA Prešov, s.r.o.
Kuzmányho 5
080 01 Prešov, Slovakia
Tel.: +421 (0) 51 489 1047
Fax: +421 (0) 51 489 1048
E-mail: info@decopanel.sk
Web: www.decopanel.sk

 
     
  Staň sa fanúšikom Decopanel na Facebooku  
     
  Sleduj nás na Twitteri  
 
         

Ak sa chcete dovedieť viac o materiáloch Decopanel pre interiérový dizajn navštívte našu stránku:

  www.decopanel.sk