Decopanel
Decopanel News  
  Decopanel Stone, Decopanel Nature Decopanel Nature - Materiál Decopanel Stone - Materiál Decopanel Nature - Realizácie Decopanel Stone - Realizácie  
     
 

Decopanel - moderný materiál pre interiérový dizajn

Decopanel

Predstavujeme Vám novinku na slovenskom trhu v oblasti materiálov pre interiérový dizajn. Materiály Decopanel Stone a Decopanel Nature sú moderným riešením pri dizajne interiérov ako napríklad kúpeľne, kuchyne, bary a reštaurácie, kancelárske priestory, butiky či obchody.

Výrobky z produktov Decopanel sú ekologicky čisté a zdraviu neškodné. Vyznačujú sa nízkou hmotnosťou, trvanlivosťou, odolnosťou voči výkyvom tepla, dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou voči vlhku, čim sú deálnym materiálom do priestorov ako sauny, sprchovacie kúty, wellness.

Decopanel Stone

Decopanel Stone

Viete si predstaviť podlahu kúpeľne vyloženú tým najkrajším, ručne triedeným riečnym štrkom? Alebo dosku stola, či barového pultu vo Vašej reštaurácii tvorenú malými okrúhlymi kamienkami? Práve takéto predstavy (a ešte mnoho iných) zhmotňuje materiál Decopanel Stone. Už si to nemusíte iba predstavovať, teraz to môžete realizovať.

Decopanel Nature

Decopanel Nature

Chceli by ste kúsok prírody doma v kúpeľni, v práci, či odlíšiť Vašu prevádzku od ostatných? Starostlivo vyberané prírodné materiály ako rôzne trávy, bambusy, lastúry či textílie, zalievané do akrylátových dosák prinášajú materiálu Decopanel Nature jeho jedinečný vzhľad a vlastnosti. Využitie nachádza ako dekoračný materiál pri navrhovaní interiérov bytov, kancelárií, butikov ale aj ako výplň dverí nábytku (vstavané skryne, kuchynské linky, paravany).

Sme tu pre Vás

Veríme, že Vás materiály Decopanel zaujali a pomôžu Vám pri realizácii Vašich projektov. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať. Radi na ne odpovieme. Ďalšie užitočné informácie nájdete na našej webovej stránke www.decopanel.sk.

 
Opýtať sa na cenu
     
 

Kontakty

ISPA Prešov, s.r.o.
Kuzmányho 5
080 01 Prešov, Slovakia
Tel.: +421 (0) 51 489 1047
Fax: +421 (0) 51 489 1048
E-mail: info@decopanel.sk
Web: www.decopanel.sk

 
     
  Staň sa fanúšikom Decopanel na Facebooku  
     
  Sleduj nás na Twitteri  
 
         

Ak sa chcete dovedieť viac o materiáloch Decopanel pre interiérový dizajn navštívte našu stránku:

  www.decopanel.sk