Decopanel
Decopanel News  
  Materiály Decopanel na Prešovských Výstavných trhoch 2010  
     
 

Materiály Decopanel zožali úspech

Tento víkend (16. - 19. 9.) sa v prešovskej Mestskej hale konali Prešovské Výstavné Trhy, kde sme prezentovali našu novinku materiály pre interiérový dizajn - Decopanel. Už od prvého dňa pútali pozornosť návštevníkov svojím vzhľadom a vlastnosťami.

Materiály ktoré zaujali

DecopanelKaždý návštevník, ktorý navštívil náš stánok, bol uchvátený farebnou škálou a prírodným vzhľadom materiálov Decopanel. Záujem vzbudzovali hlavne možnosti využitia materiálov Decopanel Stone vo vlhkom prostredí ako sú kúpeľne, sprchy, sauny či wellness. Nezaostávali ani materiály z rady Decopanel Nature, ktoré si už návštevníci predstavovali u seba v kúpeľni, kuchyni či ako výplne dverí.

Decopanel aj pre profesionálov

DecopanelDecopanel sa tešil záujmu nie len zo strany laickej verejnosti, ale aj profesionálov z radov architektov, projektantov či interiérových dizajnérov. Ocenili hlavne jeho vizuálnu stránku a prírodný vzhľad materiálu, ktorý je možné ďalej kombinovať s inými materiálmi. Takžiež vyzdvihli jeho vlastnosti a inovatívnosť pre interiérový dizajn.

Tešíme sa spolu s vami

Prejavený záujem nás len povzbudil v našom doterajšom snažení prinášať do interiérového dizajnu moderné materiály. Veríme, že materiály Decopanel si nájdu mnoho spokojných majiteľov, ktorým budú prinášať potešenie z príjemného interiéru, vyzdobeného práve týmito materiálmi. Už teraz sa tešíme na ďalšie stretnutie na podobnej výstave.

 
Opýtať sa na cenu
     
 

Kontakty

ISPA Prešov, s.r.o.
Kuzmányho 5
080 01 Prešov, Slovakia
Tel.: +421 (0) 51 489 1047
Fax: +421 (0) 51 489 1048
E-mail: info@decopanel.sk
Web: www.decopanel.sk

 
     
  Staň sa fanúšikom Decopanel na Facebooku  
     
  Sleduj nás na Twitteri  
 
         

Ak sa chcete dovedieť viac o materiáloch Decopanel pre interiérový dizajn navštívte našu stránku:

  www.decopanel.sk